MIELŐTT FELVENNÉD VELÜNK A KAPCSOLATOT, KÉRLEK OLVASD EL A KÖVETKEZŐKET:

Először is, szeresd a testedet. Fogadd el a szüleidtől örökölt, benned lévő genetikai kódok korlátait, és azt, hogy ezáltal vannak olyan doldok, amik a fizikai testedből kihozhatók, és vannak, amik nem. Mindannyian különbözőek vagyunk, mindenkinek vannak erősségei és kevésbé erős oldalai, viszont mindannyian kihozhatjuk magunkból a maximumot.

A testtípusod egy másik fontos tényező. Egyesek vékonynak születtek, és bármennyit esznek is, nem híznak el, még akkor sem, ha semmiféle testmozgást nem végeznek.

És vannak olyan emberek is, akik nehezen fogynak. Ennek az oka lehet genetikai probléma vagy pajzsmirigy diszfunkció, amelyet diagnosztizálni és kezelni kell.

Természetesen a legtöbb ember e két típusnak a keveréke, és mindig lesznek esztétikai hiányosságaik, amik nem kimondottan az életstílusukkal vannak összefüggésben.

Vannak olyanok, akiknek soha nem lesz kockahasa. Meg kell érteni, hogy a hasizmok ugyanolyanok, mint a test többi izmai. Vannak, akiknek genetikailag erős a felsőteste, de arányaiban a lábuk vékonynak tűnik, még akkor is, ha keményen edzenek is rá. Másoknak viszont a lábuk erősebb, és természetesen vannak olyanok is, akiknek kockás a hasizmuk.

Azt nem tudjuk megígérni, hogy olyan tökéletes tested lesz, amilyenről a fitness magazinok és weboldalak nézegetése közben álmodozol. Viszont azt garantáljuk, hogy ha keményen edzel és az általunk javasolt ételeket fogyasztod, akkor a lehető legjobb tested lesz, amit a genetikai korlátaid lehetővé tesznek.

Lehetséges, hogy magasnak találod az árainkat, de személyi edzés alatt mi csak veled folalkozunk, senki mással, hacsak nem hozol magaddal egy edzőtársat, akivel párban szeretnél edzeni, amit sokan a leghatékonyabb edzésmódnak találnak a versenyszellem és az egymás motiválása miatt.

Sajnos ma Magyarországon a személyi edzők gyakran “edzenek” 3-4 embert egyidőben. Elmondják az ügyfélnek, hogy végezzen 4 db szériát 10 ismétléssel, aztán otthagyják és mennek a többiekhez. Ez nem személyi edzés. Mi végig melletted állunk, bemutatjuk a gyakorlatokat és segítünk a teljes feladatsor végrehajtásában.

Kétes összetételű étrend-kiegészítők megvásárlására helyett jó minőségű táplálékokra költsd a pénzt, amik hozzásegítenek a vágyott test felépítéséhez!

A szabadúszó személyi edzők vagyunk, akik nem egy edzőteremnek dolgoznak, hanem csak ügyfeleik számára. Ezért bármelyik edzőteremben, kondiparkban vagy azokon kívül is tartunk edzéseket, az egyéni igényeknek megfelelően!

ÁRAK

Személyi edzések:

10 x 45 perces 40.000 Ft

20 x 45 perces 70.000 Ft, MEGTAKARÍTÁS 10.000 Ft

40 x 45 perces 120.000 Ft, MEGTAKARÍTÁS 40.000 Ft

EZEN A NYÁRON FÉLÁRON EDZHETSZ AZ ENERGYM 2-BEN (KOSSUTH LAJOS KOLLEGIUM)

* HOZZ EGY EDZŐPARTNERT ÉS OSSZÁTOK MEG A KÖLTSÉGEKET!

** 10 ALKALMAS BÉRLETHEZ MOST 1 HÓNAPOS ENERGYM 2 BELÉPŐT ADUNK AJÁNDÉKBA

** 20 ALKALMAS BÉRLETHEZ MOST 2 HÓNAPOS ENERGYM 2 BELÉPŐT ADUNK AJÁNDÉKBA

** 40 ALKALMAS BÉRLETHEZ MOST 3 HÓNAPOS ENERGYM 2 BELÉPŐT ADUNK AJÁNDÉKBA

NINCS MEGÁLLÁS KATONAI EDZÉS:

1 alkalom 2.000 Ft

10 alkalom 15.000 Ft

20 alkalom 25.000 Ft

Hozz el egy barátodat, és 50% kedvezményt kapsz !!!